Jump to content

Önerilen İletiler

• Aktif Üye
gönderildi

Dm den yaz deneme verelim deniyordu yazdım ama cevap veren yok .

-Bu süre zarfında en az 15 defa excelanc sitesine girdin….

- Forumda gönderiyeye yorum yaptın..

- fake hesaptan mesaj attım ona cevap verildi ama benim dm me cevap verilmedi… 

YANİ BENİM MESAJIMI GÖRMEMEN İMKANSIZ 

gönderildi

iwwtwch.png

? Sıkıntı nedir biz size kupon tutturuyoruz mu diyoruz? oran analizi sistemini en hızlı ve ucuz fiyata sunan biziz? bizim %100 kupon tutacak diye bir paylaşımımız olmadı. Lig filtremiz skor tutturdu paylaştık, bu tutturmadığı skor yok demek değil ki? ne bu düşmanlık anlayamadım. Bak burada yaşınız büyük saygı gösteriyorum ama bir yere kadar gösteririm deneme üyeliği vermişim verilmedi yazıyorsun, hesabına giremediysen ya da verilmemişse konuya yazmak yerine bana buradan yaz bende kontrol edeyim ahmaklık etmenin anlamı yok. Evet hesap oluşturuyorsun sonra bana burdan veya instagramdan yazıyorsun bende deneme olarak 1 gün veriyorum bunda sorun ne? Fahiş fiyata cebinizi boşaltmak ve o b*k kokulu siteleri kullanmak istiyorsanız kapı açık. Sizi zorlayan yok.

gönderildi
7 hours ago, krunick24 said:

Bu web sitesi yalan.

Bazı hizmetlerin ücretli olduğunu ve ücretsiz olmadığını anlayabiliyorum.

Ancak daha açık ve şeffaf olmaları gerekiyor.
Bazı ücretsiz seçenekler sunan benzer web siteleri var, bazıları ise ücretli; bu sitede ise yok. Bu web sitesi hesabınızı ücretsiz oluşturmanızı söylüyor, ancak seçenekleri görmek için ödeme yapmanızı istiyor. Deneme süresi veya benzeri bir şey yok.
Birinin ne olduğunu bile bilmediği bir şey için ödeme yapması imkansız.

Siteye kayıt olup bana özelden mail adresini gönder. Deneme vermediğim kimse olmadı.  

gönderildi
7 minutes ago, orananalizcomtr said:

iwwtwch.png

? Sıkıntı nedir biz size kupon tutturuyoruz mu diyoruz? oran analizi sistemini en hızlı ve ucuz fiyata sunan biziz? bizim %100 kupon tutacak diye bir paylaşımımız olmadı. Lig filtremiz skor tutturdu paylaştık, bu tutturmadığı skor yok demek değil ki? ne bu düşmanlık anlayamadım. Bak burada yaşınız büyük saygı gösteriyorum ama bir yere kadar gösteririm deneme üyeliği vermişim verilmedi yazıyorsun, hesabına giremediysen ya da verilmemişse konuya yazmak yerine bana buradan yaz bende kontrol edeyim ahmaklık etmenin anlamı yok. Evet hesap oluşturuyorsun sonra bana burdan veya instagramdan yazıyorsun bende deneme olarak 1 gün veriyorum bunda sorun ne? Fahiş fiyata cebinizi boşaltmak ve o b*k kokulu siteleri kullanmak istiyorsanız kapı açık. Sizi zorlayan yok.

Ayrıca tekrar kontrol ettim, kayıt olmuşsun sana deneme vermişim hesabına 1 kere bile giriş yapmamışsın.

• Aktif Üye
gönderildi
orananalizcomtr, 21 dakika önce yazdı:

iwwtwch.png

Evet geri dönüş yazmışsınız gözümden kaçmış kusura bakmayın.. 2 gün önce yazılmış 

IMG_2545.png

gönderildi
On 11/9/2025 at 12:32 PM, krunick24 said:

Bu web sitesi yalan.

Bazı hizmetlerin ücretli olduğunu ve ücretsiz olmadığını anlayabiliyorum.

Ancak daha açık ve şeffaf olmaları gerekiyor.
Bazı ücretsiz seçenekler sunan benzer web siteleri var, bazıları ise ücretli; bu sitede ise yok. Bu web sitesi hesabınızı ücretsiz oluşturmanızı söylüyor, ancak seçenekleri görmek için ödeme yapmanızı istiyor. Deneme süresi veya benzeri bir şey yok.
Birinin ne olduğunu bile bilmediği bir şey için ödeme yapması imkansız.

Dislike atmak yerine özelden yazsana bana yalan mı değil mi göstereyim güzel insan. Yazıp, cevap gelince niye yazmıyorsun

• Aktif Üye
gönderildi
4 hours ago, orananalizcomtr said:

Dislike atmak yerine özelden yazsana bana yalan mı değil mi göstereyim güzel insan. Yazıp, cevap gelince niye yazmıyorsun

Saçmalamayı bırak. Şu çok açık: Kayıt ücretsiz deyip, kaydolduktan sonra devam etmek için ödeme yapmanız gerektiğini söyleyen bir mesaj göremezsiniz. Bu, insanları kaydolmaya kandırmaktır ve bunu gerektiği kadar tekrarlayacağım.

Hayatta daha açık ve şeffaf olmalı ve gerçeği dile getirmeliyiz. Kayıt olmanın ücretsiz olduğunu söylemeyin; bu saçma olurdu! 

Bu, sinema salonunun olduğu bir binaya ücretsiz girebileceğinizi, ancak filmin gösterildiği salona girmek için ücret ödemeniz gerektiğini söylemeye benziyor.  😁 😁

• Aktif Üye
gönderildi
4 hours ago, orananalizcomtr said:

Daha erken cevap veremiyorum çünkü çalışıyorum; geçimimi bu şekilde sağlıyorum. Senin gibi bütün günümü forumda geçiremem.

gönderildi
2 hours ago, Ceyhun M said:

Ustad ekleyeceyiniz burolar icinde mackolik nesine kapanis varmi? standart mackolik oranlari deyil mackolik nesine kapanis?

Nesine şu an çekiliyor hocam şuanlık nesineden sadece ms 1 0 2  2.5 alt üst 4.5 alt üst çifte şans ve kg mevcut nesineden veri çekmek zor şu an bunlar mevcut ilerki zamanlarda belki gelir net bir şey söyleyemem fakat bwin betvictor gibi bürolar eklenecek tam oranlarla 1-2 hafta içerisinde

• Aktif Üye
gönderildi
orananalizcomtr, 7 saat önce yazdı:

Nesine şu an çekiliyor hocam şuanlık nesineden sadece ms 1 0 2  2.5 alt üst 4.5 alt üst çifte şans ve kg mevcut nesineden veri çekmek zor şu an bunlar mevcut ilerki zamanlarda belki gelir net bir şey söyleyemem fakat bwin betvictor gibi bürolar eklenecek tam oranlarla 1-2 hafta içerisinde

Hocam nesinenin kendi sitesindenmi çekiyorsunuz? Maçkolikden çekseniz super olur.

Screenshot_20251111_061617_Chrome.jpg