Jump to content

Önerilen İletiler

gönderildi

farklı bir yere üye çekme gibi bir niyetim yok yanlış anlaşıldı kusura bakmayın, burda yorumlar kısmında anlatması zor ve uzun sürer diye siteye ait telegram gruba vs varsa ve izniniz olursa diye sordum. açtığınız konuda kullandığım filtreyi verdim zamanla daha detaylı paylaşım yaparım.

• V.I.P
gönderildi
iddaaanalizz, 23 saat önce yazdı:

şuan için siteyi inceleme ve çalışma aşamasındayım 30 dakika sonea başlayacak maç bakalım ne olacak güzel sonuç alırsak sizlerle paylaşıcam

IMG_0652.jpeg

gönül dostum merhaba vermiş olduğun bu iki maç analizi için kullandığın filtre ne öğrenebilirmiyim

gönderildi

9gt1eej.gif

Toplu Pratik Analiz sistemi artık kullanıma açılmıştır! 🎉
Bu sistem sayesinde dilediğiniz kadar maçı seçip, ardından kendi filtrenizi belirleyerek tüm sonuçları tek bir ekranda toplu şekilde görüntüleyebilirsiniz.

Kullanım veya bekleme limiti yoktur.
Sistem sıra mantığıyla çalışır:
Örneğin, siz analiz yaparken bir başka kullanıcı sistemi kullanmak isterse, otomatik olarak sıraya alınır ve sizin analiziniz tamamlandığında kendi işlemi otomatik olarak başlar.

Aslında günlük 1 kullanım hakkı verip analizleri ekstra hızlı yapmam mümkündü, ancak herkesin sınırsız ve özgürce faydalanabilmesi için bu yöntemi tercih ettim.

💬 Henüz deneme üyeliği almamış olanlar veya denemek isteyenler, bana forum üzerinden özel mesaj yoluyla ulaşabilirler.

gönderildi
orananalizcomtr, 2 saat önce yazdı:

9gt1eej.gif

Toplu Pratik Analiz sistemi artık kullanıma açılmıştır! 🎉
Bu sistem sayesinde dilediğiniz kadar maçı seçip, ardından kendi filtrenizi belirleyerek tüm sonuçları tek bir ekranda toplu şekilde görüntüleyebilirsiniz.

Kullanım veya bekleme limiti yoktur.
Sistem sıra mantığıyla çalışır:
Örneğin, siz analiz yaparken bir başka kullanıcı sistemi kullanmak isterse, otomatik olarak sıraya alınır ve sizin analiziniz tamamlandığında kendi işlemi otomatik olarak başlar.

Aslında günlük 1 kullanım hakkı verip analizleri ekstra hızlı yapmam mümkündü, ancak herkesin sınırsız ve özgürce faydalanabilmesi için bu yöntemi tercih ettim.

💬 Henüz deneme üyeliği almamış olanlar veya denemek isteyenler, bana forum üzerinden özel mesaj yoluyla ulaşabilirler.

Bu işin sırrı filtre zaten.. Sizin başarılı olan filtreniz yok mu.. Atıyorum.100 maç analizinde %... başarı sağladı gibi.. Bu olması lazım

• Aktif Üye
gönderildi

Bu web sitesi yalan.

Bazı hizmetlerin ücretli olduğunu ve ücretsiz olmadığını anlayabiliyorum.

Ancak daha açık ve şeffaf olmaları gerekiyor.
Bazı ücretsiz seçenekler sunan benzer web siteleri var, bazıları ise ücretli; bu sitede ise yok. Bu web sitesi hesabınızı ücretsiz oluşturmanızı söylüyor, ancak seçenekleri görmek için ödeme yapmanızı istiyor. Deneme süresi veya benzeri bir şey yok.
Birinin ne olduğunu bile bilmediği bir şey için ödeme yapması imkansız.

gönderildi
krunick24, 24 dakika önce yazdı:

Bu web sitesi yalan.

Bazı hizmetlerin ücretli olduğunu ve ücretsiz olmadığını anlayabiliyorum.

Ancak daha açık ve şeffaf olmaları gerekiyor.
Bazı ücretsiz seçenekler sunan benzer web siteleri var, bazıları ise ücretli; bu sitede ise yok. Bu web sitesi hesabınızı ücretsiz oluşturmanızı söylüyor, ancak seçenekleri görmek için ödeme yapmanızı istiyor. Deneme süresi veya benzeri bir şey yok.
Birinin ne olduğunu bile bilmediği bir şey için ödeme yapması imkansız.

Gayet de güzel bir site bence ben kullanıyorum iyi bir filtre bulursan çok para kazanabilirsin şuan filtre denemeleri yapıyorum