Jump to content

Önerilen İletiler

• Admin
Oluşturuldu:

Selam değerli forum üyeleri. Bu paylaşımda sizlere https://orananaliz.com.tr/ sitesi hakkında bilgi vereceğim. Bildiğiniz Artık uzun zamandır Bet365 oran excelini oluşturamıyorum. Almaya kalktıkdada en az bir yenileme için 60-100 dolar civarı para isteniyordu. Ama artık bu site var. Bildirmek isterimki siteye kayt olmak  ücretli. Forum üyelerine özel ilk kaytda site kurucusu biraz indirim yapacağını söyledi.

Site bildiğimiz Oran analiz sitelerinden. Üstelik ek olarak AI, Pratik analiz gibi güzel bölümleride var. Videoda sizler için kısa tanıtım videosu çektim. Oradan da kullanım detaylarına baka bilirisiniz. Bu Bölümü sadece Orananaliz kullanıcılarına açdım. Amma tüm üyeler görecek ve yorum yapa bilecektir. Ayriyetden @orananalizcomtr sitenin kurucusu. Kayt işlemlerinizi ona özelden yazarak yaptıra bilirsiniz. Her hangi bir sorunuz, sorununuz olursa da bu kategorinin alt bölümlerinde çekinmeden yaza bilirisiniz.

• Like 4
  • DisLike 1
  • TURAL featured this konu
gönderildi
30 minutes ago, hbircek said:

Hayırlı olsun, diğer bürolarında ( Örnek: PİNNACLE) eklenme durumu olacak mı ?

Önümüzdeki günler içinde bet365 dışında 1xbet bwin betvictor gibi birçok büro eklenecek. pinnacle için net bir şey söyleyemiyorum ama araştırırım oluru varsa ekleyebiliriz. Ekstra olarak basketbol oranları da önümüzdeki günlerde eklenebilir. Tahmini olarak 1-2 aya basketbol ve öbür bürolar sistemimize eklenir.

gönderildi
4 hours ago, ilker_inside said:

Bu tür oran sitelerinde önemli olan filtreleme ...Kazandıran filtreleme taktikleri var mı..Diyelim üye olduk ..kazandırabilecek filtrelemeyi nasıl  yapıyoruz...Bilgilendirir misin..

Pratik analiz bölümünde paylaştığım filtreler var. Genelde iyi sonuçlar veriyor fakat hiçbir filtre %100 verir diye bir şey yok tabii.

Dünkü maçlardan bir örnek:

170enu5.png

• Aktif Üye
gönderildi
orananalizcomtr, 6 saat önce yazdı:

Pratik analiz bölümünde paylaştığım filtreler var. Genelde iyi sonuçlar veriyor fakat hiçbir filtre %100 verir diye bir şey yok tabii.

Dünkü maçlardan bir örnek:

170enu5.png

Zaten %100 olsa bu programo parayla satmazdın bu programın varlığından bile haberimiz olmazdı 🙂 %85 olsa yeter 

gönderildi
19 minutes ago, GÖKMEN DEMİREL said:

Bunda filtreleme taktikleri nelerdir uyeler aslınfa fıltrekeme sıstemını tqm ogrense taktıklerı kaparsa sitw kullanılıt iyi

Sitemizdeki ana sayfadaki analiz et butonunu kullanarak bu tabloya ulaşılmıştır. Filtrelerimizi herkese açık paylaşmıyoruz ama sitede üyeliğiniz varsa görebilirsiniz zaten.